AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış kilit görmek

Kahve falında kırılmış kilit görmek

Kahve falında kırılmış kilit görmek iyi habere, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kilit gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında kırılmış kilit görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilidin kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine inanılır.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kilidini açmak her şeyin yenileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında camide kilitli kalmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak kazancında da artış meydana geleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitli görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir