Kahve falında kilidin kırıldığını görmek

Kahve falında kilidin kırıldığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilidin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında kilidin kırıldığını görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış kilit görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin kilidini açmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarlı kilit görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında bir eve kilitlenmek evlerine dünürcü geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kilit görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek şansın yüze güleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek bazı sorunların başgöstereceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top