AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış gül görmek

Kahve falında kırılmış gül görmek

Kahve falında kırılmış gül görmek müjdeli haberler alacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış gül gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında kırılmış gül görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sürahi kırıldığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin kırılması görmek maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Kahve falında testi kırıldığını görmek kazançlı bir döneme girileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında boynun kırıldığını görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir