AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin kırılması görmek

Kahve falında dişin kırılması görmek

Kahve falında dişin kırılması görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ekmeğinin artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dişin kırılması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ön dişi kırılmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulur.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin kırılmasını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir