AnaSayfa / Genel / Kahve falında keman sesi duymak

Kahve falında keman sesi duymak

Kahve falında keman sesi duymak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kendi işine sahip olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında keman sesi duymak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında keman sesi duymak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında keman teli görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında keman çalmayı öğrenmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin keman çaldığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık keman görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında keman çalmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında keman öğrenmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında keman çalan birini görmek kötü günlerinden kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir