AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık valiz görmek

Kahve falında kırık valiz görmek

Kahve falında kırık valiz görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık valiz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında kırık valiz görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında içi dolu valiz görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli valiz görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında valizle yürümek düzeninin sarsılacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında valize elbise koymak ferahlayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında birine valiz vermek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi valiz görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir