AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli valiz görmek

Kahve falında renkli valiz görmek

Kahve falında renkli valiz görmek iftiraya uğrayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli valiz gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında renkli valiz görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz dolusu para görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni valiz görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine valiz vermek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valize elbise koymak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında valizlerini kaybetmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında valizin kaybolduğunu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yeni işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında valizde çamaşır görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir