AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık toka görmek

Kahve falında kırık toka görmek

Kahve falında kırık toka görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına, parasız günler geçireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık toka gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında kırık toka görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kırık saç tokası görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toka görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında saçında toka görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi toka görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında toka satmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toka vermek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir