Kahve falında kırık taş görmek

Kahve falında kırık taş görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, işlerinin günden güne açılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık taş gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında kırık mezar taşı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kırık taş görmek iş sahibi olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tek taş yüzük görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık flüt görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında kapının kırık olduğunu görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarını kırık görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere camını kırık görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir