AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık flüt görmek

Kahve falında kırık flüt görmek

Kahve falında kırık flüt görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık flüt gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kırık flüt görmek sorunlarının günden güne artacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yan flüt çaldığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında flüt çalan birini görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında flüt çalmak ilim irfan sahibi olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında flüt çaldığını görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz flüt görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yan flüt görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı flüt görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir