AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sofra görmek

Kahve falında kırık sofra görmek

Kahve falında kırık sofra görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yeni bir hayat kuracağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık sofra gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Kahve falında kırık sofra görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sofra toplamak müjdeli haberler alınacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve sofrası görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada yemek yemek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında sofraya çağrılmamak işinde bol kazanç elde edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra çırpmak borçlarını bitireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrası görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir