AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz yumurtası görmek

Kahve falında kaz yumurtası görmek

Kahve falında kaz yumurtası görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, inancından sapacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kaz yumurtası yemek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz yumurtası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kaz yumurtası almak övgü dolu sözler duyacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir