AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı kahve fincanı gördüyseniz:

  • Evinizi geliştirmenize yardım edecek projelere veya aileniz ya da arkadaşlarınızla enerji harcayabileceğiniz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı fincan görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fincanda kahve görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve fincanı almak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanı satın almak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir