AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık parfüm şişesi gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek zor durumların sona ereceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında parfüm şişesi görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm şişesi almak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, akıllı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir