AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bira şişesi görmek

Kahve falında kırık bira şişesi görmek

Kahve falında kırık bira şişesi görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bira şişesi gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında kırık bira şişesi görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bira şişesi toplamak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak âlim kimselerden feyz alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında bira şişeleri görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeden bira içmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında bira şişesi kırmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir