AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık alyans takmak

Kahve falında kırık alyans takmak

Kahve falında kırık alyans takmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, şansının açık olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık alyans takmak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında kırık alyans takmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık alyans görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı alyans takmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, acı veren durumların vuku bulacağına alamet eder.

Kahve falında alyans yüzük takmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalettir.

Kahve falında alyans takmak nişanlanmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift alyans takmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına inanılır.

Kahve falında alyans ve tektaş takmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir