AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiremit ev görmek

Kahve falında kiremit ev görmek

Kahve falında kiremit ev görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiremit ev gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında kırmızı kiremitli ev görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Kahve falında kiremit ev görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış kiremit görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiremit aktarmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çatı kiremit görmek güzel günlerle tanışılacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kiremit görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kiremitli çatı görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir