AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur karmak

Kahve falında çamur karmak

Kahve falında çamur karmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına inanılır.

Kahve falında çamur karmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında çamur karmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur karmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında beton karmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kireç karmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına karmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında harç karmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimento harcı karmak eğlenceli günler yaşayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında çimento karmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir