AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur karmak

Kahve falında hamur karmak

Kahve falında hamur karmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında hamur karmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında hamur karmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur karmak kötü duygularından arınacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento karmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beton karmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında harç karmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana karmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çimento harcı karmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kireç karmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir