AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına karmak

Kahve falında kına karmak

Kahve falında kına karmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kına karmak gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kına karmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında beton karmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında çimento karmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur karmak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Kahve falında kireç karmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana karmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işarettir.

Kahve falında çimento harcı karmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Kahve falında hamur karmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir