AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kiraz görmek

Kahve falında bahçede kiraz görmek

Kahve falında bahçede kiraz görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede kiraz gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede kiraz görmek ayrılanların kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz bahçesi görmek maddi olanakların artacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kiraz görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz yemek kazançtan yana kara geçeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yemek toplamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir