AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kiraz almak

Kahve falında birinden kiraz almak

Kahve falında birinden kiraz almak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kiraz almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz domates görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz ve incir görmek rahat bir döneme girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplamak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz koparmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz kurdu görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir