AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiralık dükkan görmek

Kahve falında kiralık dükkan görmek

Kahve falında kiralık dükkan görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kiralık dükkan gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında kiralık dükkan görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, ün salacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanı kiraya vermek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan kiraya vermek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Kahve falında kiralık ev aramak yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski kiracıyı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kiraciyi görmek hayır getirecek işlere girileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet eder.

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kiracıdan para almak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir