AnaSayfa / Genel / Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hoşluk içinde olacağına, konforunun yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ashabı kiram mezarı gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işarettir.

Kahve falında ashabı kiramı görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ashabı kehfi görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ashabı kehf mağarasını görmek kişinin rahat edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ashabı bedir görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ashabı kehf isimlerini okumak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiracı olduğunu görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında evini kiraya vermek hastalanacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir