AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiracıdan para almak

Kahve falında kiracıdan para almak

Kahve falında kiracıdan para almak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kiracıdan para almak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında kiracıdan para almak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kira parası almak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Kahve falında kiraya ev vermek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraya taşınmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında kiracı görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında kira ödemek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında kiralık ev gezmek hayatını yoluna koymaya, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir