AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kiracıyı görmek

Kahve falında eski kiracıyı görmek

Kahve falında eski kiracıyı görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kiracıyı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında eski kiracıyı görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraya taşınmak dertlerin uzaklaştırılacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında boş kiralık ev görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işarettir.

Kahve falında kiralık ev aramak aile işlerinin başına geçeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiracı olduğunu görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraya çıkmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işarettir.

Kahve falında kiracı olmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kiraciyi görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir