AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraciyi görmek

Kahve falında kiraciyi görmek

Kahve falında kiraciyi görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, acı veren kazalara, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraciyi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kiraya ev vermek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraya vermek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında kiralık ev aramak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kira almak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Kahve falında kirada oturmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında dükkan kiraya vermek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına inanılır.

Kahve falında eski kiracıyı görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kiracıdan para almak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir