AnaSayfa / Genel / Kahve falında kır düğünü görmek

Kahve falında kır düğünü görmek

Kahve falında kır düğünü görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kır düğünü gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında kır düğünü görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında kır düğünü yapmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işarettir.

Kahve falında camın kırıldığını görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dişin kırılması görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine kırıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış koltuk görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir