AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kırıldığını görmek

Kahve falında birine kırıldığını görmek

Kahve falında birine kırıldığını görmek arzularına kavuşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek hidayete ereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış gül görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış gözlük görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kır çiçeği görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış badem görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saz kırıldığını görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir