AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kınalı görmek

Kahve falında saçlarını kınalı görmek

Kahve falında saçlarını kınalı görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kınalı gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Kahve falında saçını kınalı görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçına kına yaktığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kına yakmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça kına sürmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında saçları kınalı görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir