AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına hazırlamak

Kahve falında kına hazırlamak

Kahve falında kına hazırlamak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gelirinin düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına hazırlamak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kına hazırlamak ticarette şansının düşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yer yatağı hazırlamak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolma içi hazırlamak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek hazırlamak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında cenazeyi hazırlamak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, başarılarını ispat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir