AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına taşımak

Kahve falında kına taşımak

Kahve falında kına taşımak sorununu kolayca çözeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, esenliğe kavuşulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kına taşımak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kına taşımak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye kına yakmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bahtın açık olmasına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kına görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına koymak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Kahve falında kendi eline kına yaktığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına sürmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir