AnaSayfa / Genel / Kahve falında kina gecesi gitmek

Kahve falında kina gecesi gitmek

Kahve falında kina gecesi gitmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kina gecesi gitmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kina gecesine gitmek elinin darlığa düşmeyeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kina gecesi gitmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kina gecesini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kendi kina gecesi olduğunu görmek işi ile gündeme geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında basina kina yakmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kina elbisesi giymek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kin tutmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kinali ayak görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir