AnaSayfa / Genel / Kahve falında kinali ayak görmek

Kahve falında kinali ayak görmek

Kahve falında kinali ayak görmek işlerinin bir anda bozulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, zararların üst üste geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayırlı haberler duyacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kinali ayak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Kahve falında kinali ayak görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Kahve falında kina gecesine gitmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kina elbisesi giymek işlerinde kara geçeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında basina kina yakmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kina gecesini görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında king kong görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, alım gücünün artmasına yorulur.

Kahve falında kin duymak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kina gecesi olduğunu görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir