AnaSayfa / Genel / Kahve falında kin duymak

Kahve falında kin duymak

Kahve falında kin duymak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına inanılır.

Kahve falında kin duymak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında kin duymak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kina gecesini görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kina elbisesi giymek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kina gecesi gitmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında basina kina yakmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kina gecesine gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kin gütmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kin tutmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir