AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilolu insan görmek

Kahve falında kilolu insan görmek

Kahve falında kilolu insan görmek ruhen rahatlığa erileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilolu insan gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilolu insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kilolu bayan görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kilo vermiş görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek aksiliklerin son bulacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kilo görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kızın kilodunu görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir