Kahve falında birini kilo vermiş görmek

Kahve falında birini kilo vermiş görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kilo vermiş gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kızına daima sahip çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çok kilo almış görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kiloduna pislemek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çok kilolu bebek görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilolu erkek bebek görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında kilolu erkek görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo aldığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir