AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın kilodunu görmek

Kahve falında kızın kilodunu görmek

Kahve falında kızın kilodunu görmek müjdeli haberler alacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın kilodunu gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızın kilodunu görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında eşini kilolu görmek hem moral hem de çareler bulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek güzel günlerin geleceğine, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kadın kilodu giymek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok kilo almak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kilo vermiş görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında kilolu erkek bebek görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir