AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok kilolu görmek

Kahve falında birini çok kilolu görmek

Kahve falında birini çok kilolu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, en büyük acılarının dineceğine, yeni işler alacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini çok kilolu gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında kişiyi kilolu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kilo almak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilolu bayan görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı kilo almak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında oğlunu kilolu görmek sorunların son bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilodunu kirli görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kilo almış görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kilo vermek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir