AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi adet kanını görmek

Kahve falında kendi adet kanını görmek

Kahve falında kendi adet kanını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi adet kanını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi veya yaratıcı fikir ihtiyacınızı arkadaşlarınızla paylaşmanız durumunda uygulanabilirliği söz konusu olabilir.

Kahve falında adet kanı yalamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında adet kanını yıkamak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanı içmek sorunların bir bir çözüleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir damla adet kanı görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalettir.

Kahve falında pembe adet kanı görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir