AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı su içmek

Kahve falında kıllı su içmek

Kahve falında kıllı su içmek zengin için yoksulluğa, hem de zengin biri olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı su içmek gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Kahve falında kıllı su içmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı çorba içmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken içki içmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek amaçlarına ulaşmaya, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm suyu içmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbeden su içmek önünün kapanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tatsız su içmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir