AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılların uzadığını görmek

Kahve falında kılların uzadığını görmek

Kahve falında kılların uzadığını görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, karşılıksız bırakmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında kılların uzadığını gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılın uzadığını görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yapılan hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kıl uzadığını görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılların uzadığını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir