AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılları temizlemek

Kahve falında kılları temizlemek

Kahve falında kılları temizlemek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında kılları temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kılı temizlemek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek kendisini ailesine vereceğine, beğenilen işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir