AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin sesini duymak

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, gözyaşı döküleceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak ertelenen bir tatile çıkılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü ses sanatçısı görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin öldüğünü duymak evlatlarından memnun olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ses duymak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli ses duymak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak huzurlu bir hayata adım atacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir