AnaSayfa / Genel / Kahve falında hristiyan kilise görmek

Kahve falında hristiyan kilise görmek

Kahve falında hristiyan kilise görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyan kilise gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kilisede gezmek küfürlü söze, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede rahip görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede abdest almak kısmetlerin çoğalacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında cami kilise görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilise çan sesi duymak iş yeri sahibi olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kilise temizlemek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kilise yıkmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir