AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun çanı görmek

Kahve falında koyun çanı görmek

Kahve falında koyun çanı görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyun çanı gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında koyun çanı görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan çanı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Kahve falında rüzgar çanı görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın çan görmek başarılarının ve kazancının artacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi çanı görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek çanı görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çan sesi duymak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kazancında bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında çan görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir