AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek her isteklerinin yerine geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek ailesini kaybedeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya alamet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek hep onlara layık olmaya çalışacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek gönlünün rahata ereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yeşil elbise giydiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir