AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşmak ve vurulmak

Kahve falında savaşmak ve vurulmak

Kahve falında savaşmak ve vurulmak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında savaşmak ve vurulmak gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında savaşmak ve vurulmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaratıklarla savaşmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Kahve falında askere gidip savaşmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafirlerle savaşmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla savaşmak atılan adımların zorluk yaratacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanlarla savaşmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Kahve falında zombilerle savaşmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafirle savaşmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir