AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçlı adam görmek

Kahve falında kılıçlı adam görmek

Kahve falında kılıçlı adam görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçlı adam gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kılıçlı adam görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla adam kesmek bolluk içinde yaşamaya, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç adam görmek işinde uzmanlaşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçdaroğluunu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalettir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek sağlığın bozulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki uçlu kılıç görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç kını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir