AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç vermek

Kahve falında kılıç vermek

Kahve falında kılıç vermek büyük maddi kayıp verileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç vermek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Kahve falında eğri kılıç görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında osmanlı kılıcı görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında keskin kılıç görmek dinde bilginleşeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kullanmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir